GC marriage
Image default
Society / Relationships

Advocaat in Ede gezocht? Vallei advocaten staat graag voor u klaar.

Bent u momenteel op zoek naar een advocaat in Ede? Bij Vallei Advocaten helpen zij u graag met diverse juridische kwesties. Zij richten op de regio van Ede waaronder ook plaatsen als Wageningen, Bennekom en Veenendaal. 

Advocaat in Ede: ondernemingsrecht

Kunt u wel een beetje extra hulp gebruiken van een advocaat in Ede voor uw onderneming? Dan bent u bij het juiste adres. Ondernemingsrecht is één van de vele expertises van Vallei Advocaten want zij weten als geen ander dat binnen elke onderwijs juridische zaken zullen voorkomen. Vragen waar u zich bijvoorbeeld mee bezig kunt houden zijn bijvoorbeeld of u wilt gaan fuseren, een andere onderneming overnemen, of dat de algemene voorwaarden wel voldoende zijn. Wij hebben onder andere kennis over deze vraagstukken maar ook kwesties als aandeelhoudersovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, bestuurdersaansprakelijkheid en geschillen tussen aandeelhouders.

Arbeidsrecht

Een andere expertise van Vallei Advocaten is arbeidsrecht. Dit gaat vaak nauw samen met ondernemingsrecht want ook hier kunnen we wederom kijken of de arbeidsovereenkomsten en algemene voorwaarden voldoende zijn. Toch is dit een breder onderwerp want we kunnen ook kijken naar de verantwoordelijkheden van werkgevers en wat wel en niet binnen het CAO past. Dit kan gaan om grotere ondernemingen maar ook voor individueel arbeidsrecht. Een vraag die hierbij komt kijken is bijvoorbeeld: Wat zijn uw rechten vanaf de sollicitatie? Ook houden wij ons bezig met collectief arbeidsrecht. Dit richt zich op drie richtingen, waarvan één medezeggenschap. Hierbij kijken we naar welke onderwerpen moeten worden besproken. De tweede hoofdrichting gaan om reorganisatie. Tot slot is de derde hoofdrichting collectieve arbeidsovereenkomsten, ook wel cao genoemd. 

Personen- en familierecht

De laatste expertise van Vallei Advocaten is personen- en familierecht. Dit is misschien nog wel de meest ingewikkelde kwestie omdat het vaak gaat om persoonlijke kwesties waar relaties behouden moeten worden. Vaak wordt er dan ook ‘gebruik’ gemaakt van mediation zodat partijen samen zelf tot een oplossing kunnen komen. Zaken die hierom draaien zijn kwesties als echtscheidingen, partner- en kinderalimentatie, pensioenverdelingen maar ook naamswijzigingen en verdeling van gemeenschappen. 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Vallei Advocaten & Mediators. 

Related Posts

Partneralimentatie bij een samenlevingsovereenkomst

Liefdesverdriet.nl – Je ex terug met Liefdesverdriet.nl

Een bezoekje aan een privé sauna in Antwerpen: de ideale manier om te ontspannen