GC marriage
Image default
Society / Relationships

Bespaar tijd en kosten met de digitale receptie

Als bedrijf vindt u het mogelijk belangrijk te voldoen aan de AVG-wetgeving, waarbij een bezoekersregistratie verplicht is. Hierdoor zal het bedrijf de veiligheid van ieder aanwezig persoon waarborgen, ook tijdens noodgevallen. Om de registratie gemakkelijk te voltooien, biedt de digitale receptie de ideale oplossing.

Een digitale receptie is een klein display dat vaak bij de entree van het pand zal worden geplaatst. Bezoekers krijgen de mogelijkheid zichzelf aan te melden via dit display, om zich vervolgens te verplaatsen naar de wachtruimte. Dit systeem zal tijdbesparend en kostenbesparend werken; twee doelen waar ieder bedrijf naar streeft.

Ondersteuning voor de receptionist(e)

De aanschaf van de digitale receptie kan veel voordelen bieden. Zo zal de receptionist(e) ondersteund worden, doordat de registratie van elke bezoeker uit handen wordt genomen. Zelfs bij een onbemande receptie zal de receptionist(e) zich geen zorgen hoeven te maken over de bezoekersregistratie. Het contactpersoon zal door de tool automatisch worden geïnformeerd, waardoor dit tijdbesparend zal werken.

Voldoet aan de AVG-wetgeving

Bedrijven streven naar een professionele uitstraling, waarbij zij zich aan elke wetgeving voldoen om de klant een vertrouwelijk gevoel te geven. Met de digitale receptie zal het bedrijf de regels van de AVG-wetgeving nalopen en de privacy van de bezoekers beschermen.

Kostenbesparende werking

Doordat de digitale receptie diverse functies uit handen neemt, zal het personeel niet langer verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van deze taken. Het contactpersoon op de hoogte stellen van diverse informatie, de afspraak noteren in het systeem en het registreren van binnenlopende bezoekers; deze functies zullen allen overgenomen worden door de digitale tool. Deze overname zal personeelskosten besparen; een groot, financieel voordeel voor bedrijven.

http://economy.nl