GC marriage
Image default
Society / Relationships

Botox proberen

Ouder worden wordt iedereen maar niet iedereen vindt het altijd leuk. Vaak gaat het dan niet om de leeftijd zelf maar om het uiterlijk. Het uiterlijk is en blijft voor veel vrouwen belangrijk sommige hebben hier meer last van, maar over het algemeen is het meestal het uiterlijk. Doordat ze ouder worden zie je dat in het gezicht ook en daar zitten veel vrouwen wel mee. Sommige krijgen fronsrimpels, de andere krijgt hangende mondhoeken of donkere kringen onder de ogen. Dit zijn vaak de behandelingen wat er in het gezicht gedaan wordt. Dit kan je behandelen met botox waardoor het weer weer natuurlijk uitziet.

Tocht hebben veel mensen hun twijfels over botox en durven het daarom niet altijd aan. Is botox wel zo goed voor je lichaam en wat voor stofjes zitten erin? Dat zijn vragen die veel vrouwen willen weten, dit is altijd te overleggen met een cosmetisch arts die precies alles kan vertellen. Een van de stoffen waarmee gewerkt wordt is hyaluronzuur. Dit is een stof die sowieso al in het lichaam zit. Je lichaam herkent de stof en het is niet schadelijk voor het lichaam. Ook blijft botox niet voor altijd in het lichaam zitten en je bent dus niet met één behandeling klaar. Het voordeel hieraan is wel dat je het altijd kan proberen om te kijken of het bevalt. Al dit niet het geval is dan ben je er naar drie maanden weer van verlost en doe je daarna geen behandeling meer. Als het wel is bevallen moet je naar een aantal maand weer komen om het opnieuw te laten doen en eigenlijk moet je dit elke keer herhalen.

Botox kan in ieder geval er mooi en natuurlijk zijn als je het maar niet overdrijft en je gezicht teveel laat behandelen. Bedenk dus goed wat je wilt en overleg dit goed met de arts zodat hij weet wat je wil hebben. Dit voorkomt miscommunicatie en het geval dat jij straks met iets rondloopt waar je je niet prettig bij voelt.

http://www.faceland.nl