GC marriage
Image default
Society / Relationships

Buitengewoon Mediation, voor u

Buitengewoon Mediation staat voor u klaar bij het oplossen van conflicten. Deze conflicten kunnen over van alles en nog wat gaan, ongeacht de aard zullen we u helpen. Wij staan bekend als de meest kindvriendelijke scheidingsmediator, gespreksbegeleider bij zorgcontacten en oplossingsgerichte conflictbemiddelaar. Laten we wat vertellen over hoe we in dit vakgebied terecht zijn gekomen, wat ons tot dit punt heeft gebracht. We maakten van dichtbij mee hoe vrienden uit elkaar wilden gaan, en zo zagen we in hoe dicht haat en liefde bij elkaar konden liggen. Het bizarre was, nog geen half jaar geleden zaten we met zijn allen gezellig op het terras. Nu maakten ze elkaar uit voor alles wat zwart was, geen constructieve gesprekken waren meer mogelijk.

Over Buitengewoon Mediation

Het beginsel van Buitengewoon Mediation was het helpen van deze vrienden, en hun kindje. Door alle haat en nijd tussen het stel, werd het jongetje vergeten. Met hun zijn we aan de slag gegaan om de onzekere periode die het gevolg was van de breuk zo kort en rustig mogelijk voor alle drie te laten verlopen. Beiden vrienden waren ons zeer dierbaar, maar ondanks die vriendschap slaagden we erin om onpartijdig te blijven en was het resultaat dat geen van beiden zich achtergelaten voelden. Deze eerste ervaring voelde heel goed, omdat we deze twee mensen echt hebben kunnen helpen in hun scheiding. Tegelijkertijd waren we verbijsterd dat deze hulp hen niet eerder werd aangeboden.

De knoop doorhakken

Een tweede ervaring was een zoon, die inmiddels al volwassen was, die boos werd op zijn ouders. Terwijl hij in het buitenland werkte, waren ze beiden op doktersbezoek geweest en hadden slecht nieuws gekregen. Echter, doordat ze zo beduusd waren door de schok, hadden ze weinig gevraagd aan de dokter. Hierdoor konden ze de zoon vrij weinig vertellen, terwijl hij wel vol met vragen en emoties zat. Hierna besloten we de knoop door te hakken. We zagen mensen met problemen en niemand die ze daar echt op een productieve manier kon helpen. We besloten om Buitengewoon Mediation op te richten, om mensen te helpen.

Related Posts

Maak de mooiste bruiloft mogelijk door een goede planning

Populair cadeau

Een mediator in Wageningen voor jou!