GC marriage
Image default
Society / Relationships

Drie onvergetelijke showbizz-momenten van het jaar 2020

Het is niemand ontgaan; 2020 was een grote rollercoaster. Het verspreide virus vond al snel zijn weg richting Nederland en bleek een groot gevaar voor ieders gezondheid. Na de eerste lockdown volgde al snel een tweede, met de mondkapjesplicht en de 1.5 meter om de veiligheid te waarborgen.

Naast het wereldlijke nieuws, is er ook in de wereld van de showbizz veel gebeurd in het jaar 2020. Door de vele prikkels gedurende het jaar, zal de gossip al snel uit het hoofd zijn geplaatst. Om ieders geheugen weer even op te frissen; drie belangrijke momenten in de showbizz.

Coming out NikkieTutorials

Sinds Nikkie haar eigen YouTubekanaal begon om make-up tutorials te delen met haar gelieve volgers, bleef ze zichzelf overtreffen. Toch bleek de YouTubester al een tijd gechanteerd te worden en zag een moment deze roddel te ontkrachten of bevestigen. Zo heeft Nikkie in het jaar 2020 publiekelijk verklaard dat ze transgender is. Nikkie vreesde voor negatieve reacties, maar al snel bleek het tegendeel te gebeuren. Zo werd de visagiste gezien als rolmodel, werd ambassadrice voor de VN en won tussendoor ook nog even het jubileumseizoen van Wie is de Mol? Nikkie doneerde haar gewonnen prijzengeld aan KWF Kankerbestrijding, waardoor vele volgers ook het initiatief namen en uiteindelijk €50.000,- opleverde!

Overvallen

Helaas zag Nikkie ook de negatieve kant van de bekendheid; in augustus werd ze slachtoffer van een brute roofoverval. Al snel bleek het niet alleen bij Nikkie te blijven, maar werd ook René van de Gijp belaagd door dezelfde bende. Ook Gordon werd thuis overvallen, maar niemand bleek het zo zwaar te hebben als Fred van Leer. Naast een seksfilmpje van de stylist werd gelekt, probeerden twee mannen enkele weken later Fred thuis te overvallen.

Irma Sluis

2020 wordt door vrijwel de hele wereld getypeerd als het jaar waar het Covid-19 alles overnam. Het virus nam niet alleen de gezondheid van mensen over, maar ook het beeldmateriaal, mede dankzij de live persconferenties van premier Rutte en minister Hugo de Jonge. In de gehele geschiedenis waren er nog nooit zoveel persconferenties gehouden. Deze cruciale momenten kenden een onverwachte, opkomende ster: gebarentolk Irma Sluis trok de aandacht van miljoenen kijkers. Dankzij haar onnavolgbare uitbeeldingen voor onder meer de woorden ‘hamsteren’ en ‘grijpt me naar de keel’, werd Irma razendsnel gezien als tolk des vaderlands.

 

 

 

 

http://showbizz24.nl

Related Posts

Online dating is leuk en spannend

Uitvaartbegeleiding

Een betrokken en persoonlijke begrafenisondernemer