GC marriage
Image default
Society / Relationships

Een 9 maanden invulboek voor het vastleggen van alle mijlpalen tijdens de zwangerschap

Ben je zelf zwanger of heb je een vriendin of kennis die nog niet zo lang in verwachting is? Dan is een 9 maanden invulboek een mooi zwangerschapscadeau om alle speciale momenten en mijlpalen van de zwangerschap in vast te leggen. Elke zwangerschap is een unieke ervaring, dus een invulboek tijdens de zwangerschap is eveneens een aanrader voor een tweede, derde of hoeveelste zwangerschap dan ook.

Een 9 maanden invulboek biedt extra ruimte

In tegenstelling tot de meest gangbare dagboeken is een zwangerschapsinvulboek doorgaans voorzien van een spiraalbinding. Dit stelt de gebruikster in staat om niet alleen te schrijven in het dagboek, maar ook om onder andere foto’s te plakken en om knutselwerkjes en felicitatiekaartjes toe te voegen, zonder dat de kwaliteit van het boek verloren gaat. Ook zal het invulboek van de zwangerschap makkelijker sluiten dan wanneer je een gebonden boek zou gebruiken.

In een zwangerschapsinvulboek kun je alle mijlpalen vastleggen

Door middel van zogenaamde mijlpijlkaarten kun je de ontwikkelingen van jezelf en van je baby vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan de eerste keer dat je het hart van de baby hebt horen kloppen, dat je het kindje voel hebt voelen schoppen of aan het moment dat de kritieke periode van de zwangerschap voorbij is. Ook kun je in de invulboeken van Studio Ins & Outs bijhouden wanneer je bepaalde zwangerschapssymptomen ervaart en noteren wanneer het kindje is ingedaald. Op welk moment wist je het geslacht van het kindje? Welke namen overweeg je? Er zijn geen goed en fout. Het gaat om de unieke, persoonlijke ervaring van de vrouw in verwachting waar zij op een later moment op terug kan kijken. 

Andere ideeën voor in het invulboek

Je kunt alles wat je je later wilt herinneren en alles wat je voelt en denkt aan het dagboek toevoegen. Maak bijvoorbeeld wekelijks een foto van je buik en zie hoe deze door de weken heen in omvang toeneemt. Ook kun je de afdrukken van de echo’s toevoegen. Aan het begin van het invulboek kun je de positieve zwangerschapstest opnemen en door de weken heen kun je gebruikmaken van de handige checklists om je ervan te verzekeren dat alle nodige zaken tijdig worden geregeld. Zo is het persoonlijke 9 maanden invulboek niet alleen leuk voor later, maar ook nog eens zeer praktisch.

Related Posts

Botox proberen

Liefdesverdriet.nl – Je ex terug met Liefdesverdriet.nl

Bespaar tijd en kosten met de digitale receptie