GC marriage
Image default
Society / Relationships

Een huwelijkscadeau stap voor stap maken

Maak samen met Jilster een huwelijkscadeau om nooit te vergeten. Een trouwdag is natuurlijk een prachtige dag waarop u niet aan wilt komen met een saai, niet origineel, cadeau. Jilster helpt u graag bij het bedenken en ontwerpen van een mooi huwelijkscadeau waarmee u echt indruk zult maken. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om helemaal zelf een tijdschrift te ontwerpen en deze in te vullen met dingen die u vindt passen bij het bruidspaar. Hierdoor ontwerpt u een tijdschrift als huwelijkscadeau dat perfect bij het liefdeskoppel past. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen momenten met het bruidspaar te verwerken in het tijdschrift. Zo hebben jullie beiden een herinnering voor het leven, vastgelegd in een tijdschrift om nooit te vergeten!

 

Een makkelijke manier om een mooi huwelijkscadeau te ontwerpen

 

Het is erg makkelijk om een tijdschrift als huwelijkscadeau te maken en te ontwerpen. Wij zullen u stap voor stap uitleggen wat er allemaal bij komt kijken als u daadwerkelijk een glossy als huwelijkscadeau wilt geven. Maar wees niet bang, wij helpen u tijdens het gehele proces en zorgen ervoor dat het tijdschrift erg persoonlijk zal zijn en eentje wordt die niet snel vergeten wordt! Als eerste is het belangrijk om alle benodigdheden te verzamelen. Wat voor soort tijdschrift wilt u gaan maken? Het is belangrijk om veel foto’s en tekst te verzamelen die u uiteindelijk kunt verwerken in uw tijdschrift. Het is bij Jilster ook mogelijk om een tijdschrift als verjaardagscadeau of als zakelijk magazine te maken. Zorg er dus eerst voor dat u precies weet wat het doel is van het tijdschrift.

 

Samenwerken met vrienden en familie

 

Daarna is het erg belangrijk om samen te werken. Door familie, vrienden en collega’s ook mee te laten werken aan het tijdschrift, komen er nog meer mooie herinneringen in het tijdschrift. Wij hebben het erg makkelijk voor u gemaakt om pagina’s te verdelen onder de andere vrienden en familie van het bruidspaar. Deze mensen kunnen dan zelf eenvoudig foto’s en tekst toevoegen aan de pagina’s waar zij verantwoordelijk voor zullen zijn.

 

Helemaal tevreden met het resultaat

 

Neem een kijkje op de website van Jilster om erachter te komen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Wij staan u bij tijdens het hele proces en zorgen ervoor dat u helemaal tevreden zult zijn met het uiteindelijke resultaat!