GC marriage
Image default
Society / Relationships

Een mediator in Wageningen voor jou!

Als je enige geschillen hebt op de werkvloer of je hebt iets wat opgelost moet worden bij een scheidingsproces dan is een mediator in Wageningen voor jou wellicht een geschikte optie. Zelf ben ik in contact gekomen met In2Mediation, dit is een organisatie die mensen in dienst heeft die zeer geschikt zijn voor allerlei uiteenlopende projecten. Zelf was het voor mij namelijk niet heel concreet wat voor soort oplossing het meest geschikt was voor het geschil tussen de manager en mij. In2Mediation wist door het stellen van de juiste vragen precies op welke manier ze de bemiddelaarsrol moest vervullen. In deze blog deel ik graag mijn ervaring en vertel ik waarom je voor In2Mediation moet kiezen als je op zoek bent naar een mediator in Wageningen.

 

Een Mediator in Wageningen die jou helpt!

In2Mediation is de mediator in Wageningen waarvoor je moet kiezen als je een probleempje hebt op werkvloer of op andere plekken waar je iemand kan gebruiken die er gewoon even tussen gaat staan. Dit gaat op een zeer praktische en objectieve manier. De belangen worden op deze manier goed in beeld gebracht en er ontstaat een rustige dialoog. Op dit manier weet je gewoon zeker dat het probleem in korte tijd wordt opgelost. In2Mediation is gewoon goed in de manier waarop ze hun werk doen. Er is niet iemand die ontevreden is over het benaderen van hen. Persoonlijk had ik een probleem met mijn manager, we waren het ergens niet over eens. In2Mediation is de enige mediator in Wageningen die het probleem op heeft kunnen lossen.

 

Meer weten?

Wellicht heb je een geschil en weet je niet honderd procent zeker of een mediator in Wageningen wel een geschikte partij is om dit probleem op te lossen. In dit geval adviseer ik je om gewoon het gesprek met In2Mediation aan te gaan. Bij de intake kom je erachter of het wel of niet de juiste optie is. Zo kun je rationeel de vervolgstap bepalen. Dit is niet altijd even makkelijk, maar bij In2Mediation weet je dat je op het juiste adres bent om een een eerlijk advies te krijgen.