GC marriage
Image default
Society / Relationships

Mediator uit Den Helder zoeken voor hulp

Ik was op zoek voor een familie mediator uit de omgeving van Den Helder. Het is namelijk zo dat ik en mijn dochter steeds verder uit elkaar gaan. De reden hiervoor is dat we veel conflicten met elkaar en dit willen we allebei oplossen. Daarom hebben we samen besloten om hier hulp mee te zoeken. Hoe wij met elkaar omgaan, schreeuwen en soms schelden, kan gewoon echt niet meer. Dus dit was onze laatste hoop om onze relatie een beetje te redden en te fixen.

Een afspraak bij de mediator uit Den Helder

Na een tijdje zoeken heb ik een mediator gevonden uit de omgeving van Den Helder. Ik had daar wel goede recensies over gelezen en ik hoor er alleen maar goede ervaringen van. Dus besloten we om daar naar het kennismakingsgesprek te gaan. We kwamen daar aan en mijn dochter was al meteen in een slechte bui en ik merkte dat ik ook geïrriteerd raakte door haar gedrag maar gelukkig kon onze mediator ons helpen. Toen ik ging zitten merkte ik meteen dat het een veilige omgeving was om over van alles te praten. De mediator zelf was ook erg vriendelijk en rustgevend om naar te luisteren. Bovendien had ik eindelijk het gevoel dat ik en mijn dochter naar elkaar luisterde tijdens de sessie. Er waren veel emoties op dat moment en we hebben veel dingen al tegen elkaar kunnen vertellen wat ons dwars zat.

Bij elke sessie verbetering

Wij zijn nu een paar sessies verder en het gaat een stuk beter tussen onze relatie. Het is nu duidelijk waarom we zo tegen elkaar doen en we houden rekening met elkaar. Af en toe hebben we nog steeds een discussie met elkaar, maar niet meer zo heftig als vroeger. We moeten nog een lange weg maar als we zo door blijven gaan dan komen we er wel met de hulp van de beste mediator uit de omgeving van Den Helder.

Probeer het zelf!

Heeft u ook problemen met een bepaalde onderwerp en wilt u daar begeleiding bij? Bekijk dan de website van Trust Mediation voor meer informatie over de diensten die zij aan u kunnen aanbieden.

Related Posts

Maak de mooiste bruiloft mogelijk door een goede planning

Hoe spirituele begeleiding kan helpen bij de persoonlijke ontwikkeling

Het gebruik van schoonmaakmiddelen voor een schone levensstijl