GC marriage
Image default
Society / Relationships

Populair cadeau

Een aantal jaar geleden was de trampoline het meest populaire cadeau om aan kinderen te geven. Tegenwoordig kiezen steeds minder ouders ervoor om een trampoline cadeau te doen. In plaats daarvan vermaken kinderen zich met videospellen en mobiele telefoons. Je kunt je voorstellen dat dit erg slecht is voor de gezondheid. Kinderen krijgen steeds minder beweging op een dag, hun ogen worden slechter en ze hebben minder sociaal contact. De verwachting is dat binnen 5 jaar de meeste sociale interactie via het internet plaatsvindt.

Het is echter ontzettend belangrijk om sociale vaardigheden te hebben en om goed met leeftijdsgenoten om te gaan. Een trampoline kan kinderen stimuleren om meer naar buiten te gaan. Vooral in de zomer kun je hier veel plezier van hebben. Je kunt samen met je kind een wedstrijdje doen of trucjes leren. Trampoline springen is goed voor flexibiliteit, kracht en behendigheid. Je leert goed inschatten waar je moet springen.

Wanneer je een trampoline koopt is het belangrijk om op de veiligheid te letten. Vooral jonge kinderen kunnen nog moeilijk inschatten in welke richting ze springen en waar ze zullen landen .Een tip is om een ingraaf trampoline te kopen. Een ingraaf trampoline voorkomt dat kinderen een grote val maken. De trampoline is namelijk gelijk gemaakt met de ondergrond. Je moet er wel goed over nadenken of je tuin groot genoeg is voor een ingraaf trampoline. Een kleine tuin zal sterk aangetast worden. Als dit het geval is kun je een veiligheidsnet voor de trampoline kopen. Dit net voorkomt ook dat kinderen vallen en gewond raken. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs op het moment dat je kinderen al ouder zijn, kunnen ze een flinke val maken. Ten slotte kan een beschermrand voorkomen dat je vast komt te zitten tussen de veren van de trampoline.

 

https://www.trampolines.nl/

Related Posts

Geschiedenis van de (kunst) kerstboom

Een huwelijkscadeau stap voor stap maken

Partneralimentatie bij een samenlevingsovereenkomst