GC marriage
Image default
Society / Relationships

Trouwen op de Veluwe

De perfecte trouwlocatie op de Veluwe

De mooiste dag van uw leven mag toch wel perfect zijn. En dat betekent dat alles helemaal naar uw smaak moet zijn. Natuurlijk mag een geweldige trouwlocatie daaraan niet ontbreken. Laat u door ons eens meenemen naar de Veluwe.

Aan het plannen voor de grote dag? Trouwlocatie Veluwe

Als u nog een locatie zoekt voor uw bruiloft, denk dan eens aan de Veluwe. Dit gebied is prachtig in alle opzichten en is daarbij ook nog eens centraal gelegen in het land. Maar als u zou besluiten om het huwelijksfeest op de Hoeve Kindergoed te houden, zijn er nog veel meer voordelen.

De bruiloft van uw dromen op de Veluwe

Hoeve Kindergoed is een oude Veluwse boerderij in de omgeving van Ermelo. De boerderij is door de tijd heen volledig aangepast om daar bruiloften te vieren in alle vrijheid. Er is een ruime feestzaal waar u een podium en een bar vindt. Verder is er een complete keuken en een fantastisch terras waar een uitgebreide boomgaard bij hoort. Bovendien is er de mogelijkheid tot overnachten, zowel voor u als bruidspaar als voor de gasten.

De vrijheid van kiezen: trouwlocatie Veluwe

Op Hoeve Kindergoed is er geen verplicht feestprogramma of andere vaste patronen voor een bruiloft. In overleg met u kan het programma worden samengesteld en daarin heeft u als bruidspaar alle vrijheid. Er is geen sprake van koppelverkopen of minimale afname. Het moet de dag worden zoals u als bruidspaar die voor ogen had. Neem niet met minder genoegen en kies de perfecte locatie voor uw trouwerij!

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/trouwlocatie-veluwe/