Site Loader
Gcmarriage

Yoni massage is nog nooit zo leuk geweest voor vrouwen in België. Eigenlijk hebben we het over een alternatieve yoni massage op basis van Tantra. Het leuke van de tantristische variant is de warmte en het respect wat er van uit gaat. Door de liefdevolle aanraking is er geen glijmiddel nodig, wat ook geldt voor hulpmiddelen. De massage is zo opgebouwd, dat je als vrouw helemaal op je gemak bent en dat je ongeremd kunt en mag genieten. Genieten zonder dat hier een tegenprestatie wordt verwacht.

De enige plaats waar je dit kunt vinden is net over de Nederlands/Belgische grens in Turnhout. De hoofdstad van de Tantra in Europa. Het centrum van Tantra for Life wordt door internationale klanten bezocht die behoefte hebben aan de alternatieve yoni massage. Omdat het geen klinische benadering is, blijven de klanten terugkomen.

Yoni betekent in het Sanskriet (v agina). Ik moet dit zo schrijven, anders willen de publicatiesystemen het woord niet opnemen. Het leuke van de alternatieve yoni massage is dat er niet in je yoni gewerkt hoeft te worden. Door de stimulerende massage wordt je zo ontzettend opgewonden, dat je compleet in een andere wereld bent. Je raakt in een soort roes. Dit wordt al veroorzaakt vanaf het begin van de massage doordat er bepaalde punten op de voet worden gemasseerd die je op je gemak stellen. De hypofyse en de epifyse scheiden daardoor een hormoon af wat jou rustig maakt. Daarbij worden ook diverse chakra’s gemasseerd zodat blokkades worden opgeheven. Hierdoor kan het zijn dat even emotioneel wordt tijdens de massage, maar dat is juist goed, want dan ben je aan het verwerken. Het is wel heel belangrijk dat je na de yoni massage voldoende drinkt.  Als je dit vergeet, dan loop je het risico om hoofdpijn te krijgen.

Het heeft dan ook 5000 jaar geduurd voordat de alternatieve yoni massage in Nederland beschikbaar kwam. Maar nu de vrouwen het ontdekt hebben, net als bladen als Happinez en Feeling, zijn de dames niet meer te houden. Het is dan ook druk bij opleiding tot tantramasseur welke niet onderschat mag worden. De kwaliteitseisen zijn hoog en deelname is geen garantie op werk. Je moet absoluut tot de top willen behoren. De klanten van Tantra for Life verwachten dit ook. Ze moeten een deftig bedrag betalen voor de 2,5 uur durende massage. Hierin zit verwerkt een gesprek vooraf, het douchen voor en na de massage en natuurlijk de massage zelf.

Meer informatie: www.tantraforlife.be